Ta Din Flygning Till En Ny Spännande Nivå THE SHOW MUST GO ON

 

Nåväl....Det roligaste och mest spännande är ju att som sagt att flyga utomlands. Men för de som tycker att man ska gynna svensk näring i första hand, går det alldeles utmärkt att göra "Domestic Flights"!

 

Givetvis finns det en uppsjö av destinationer, men låt oss bara beröra ett par här!

Visby

 

Att besöka Gotland och i synnerhet Visby sommartid är en oförglömlig upplevelse. Innanför ringmuren känner man historiens anda, samtidigt som det känns som om man har kommit till ett stycke pittoresk "utland".

 

I Visby finns det sannerligen upplevelser för varje smak - oavsett om man är tonåring, småbarnsförälder eller pensionär. Eller någonstans däremellan! Det tar ca 2 timmar ESTL-ESSV! Man kan komma hem samma dag!

Klart landa på ESSV, tanka kärran själv eller med service, parkera enligt TWR och gå ut till din väntande hyrbil eller taxi!

Åk sen till en av de många uteserveringarna och ta en rejäl plankstek med en kall öl!

Fram o åter samma dag eller

övernatta lyxigt eller billigt!

 

Ok, vill du inte landa på korta fält, landa på ESMQ, Kalmar! Hyr en bil på Statoil, upplev Sveriges kanske viktigaste historiska stad med Nils Dacke, Gustav Vasa och Kalmarunionen. Fika på borggården på Kalmar Slott och kör sedan över Ölandsbron till Färjestaden! Besök Ölands Djurpark/Nöjespark/Vattenpark innan ni upplever Borgholm

MEN

 

Du kanske invänder: "Sådant där är jag alldeles för ringrostig för! Jag vet inte riktigt hur jag ska få till en sådan dagsutflykt, jag är inte redo att möta allt som kan strula till det hela!"

 

Då ska du trycka på knappen "Mentorskap" som tar dig vidare till ett förlösande och spännande projekt!

 

Öland

 

Att besöka Öland tillhör en del av svenskt kulturarv! Besök Borgholm med anor från vikingatiden! En riktig turistort med 2 miljoner besökare varje år! Damma av kortfältskunskaperna och landa på ESMB, Borglanda!

Tornerspel, medeltidsanda, äventyr!

Fika? Bada? Strosa? GoKart? Dansa?